Jeg oppfyller FHI sine smittevernkrav for å hinde spredning av smitte. Nå kan du bestille time igjen ved å sende meg en melding (98048423) eller epost (info@nina-ludwig.com).
Før du gjør dette, ber jeg deg å lese informasjonen som følger, fordi jeg ønsker at du som pasient skal føle deg trygg. Dessuten trenger jeg din samarbeid for å gjøre klinikkdriften smidigere og for å unngå misforståelser.

Jeg tar ikke imot pasienter:

  • med påvist eller antatt covid-19 smitte
  • med symptomer i øvre luftveier som forkjølelse og hoste
  • som er i karantene (isolasjon ved sykdom, nærkontakt med syke, hjemkomst etter utenlandsreiser m.m.)

Dersom du er i risikogruppen (pga. kroniske sykdommer eller alder), burde du vurdere nøye om du vil komme på behandling. Er du i tvil kan du gjerne ringe meg for å finne en løsning. Klinikkbesøk skjer alltid på eget ansvar.

Tiltak for bedre hygiene:

  • Vennligst vask hendene når du kommer og før du drar. Gjerne desinfiser hendene dine allerede i bilen før du tar på dørhåndtak. Alternativt står det hånddesinfeksjon ved inngangen som du bør benytte deg av.
  • Beklager at jeg ikke kan håndhilse for tiden.
  • Betaling kun med kort
  • Planlegg besøket ditt så at det blir minst mulig tid på venterommet for å unngå å treffe på andre pasienter (vent heller i bilen eller på utsiden hvis du skulle være veldig tidlig ute)
  • Det vaskes og desinfiseres godt mellom hver pasient. Jeg har redusert antall pasienter per dag for å kunne utføre det. 

OBS! Jeg får ikke lov til å bruke tekstiler som laken/teppe som jeg har pleid. Derfor ber jeg deg å ta med et stort håndkle eller laken. Hvis du ønsker teppe, kan du gjerne ta med det også eller bruk et håndkle til.

Det er ikkepåbudt med munnbind, men jeg kommer til å bruke det meste del av tiden. Dersom du føler deg tryggere med det, kan du selvsagt også bruke munnbind under behandlingen.

Jeg har pollenallergi og sesongen for meg har begynt allerede. Så jeg er litt tett og nyser av og til – det er ikke noe smittsomt. Skulle du også ha allergisymptomer, hadde det vært greit å si ifra om det i begynnelsen av timen.

Jeg gleder meg til å starte opp igjen og ønsker deg hjertelig velkommen!

Hilsen Nina